Cum a slăbit Gabriela Cristea la 2 luni după ce a născut 10 kilograme: “Am un regim…”

Gabriela Cristea este fericită. Bell Victoria Margot este fetița vedetei și odată cu venirea sa pe lume se pare că Gabriela nu se mai poate dezlipi de ea.

Soțul vedetei este Tavi Clonda este și el mândru de micuța lor, și din câte se vede,cei doi nu ratează nici o ocazie pentru a posta poze cu micuța lor fată pe rețelele de socializare.

Gabriela a adăugat în greutate 20 de kilograme pe timpul sarcinii. Însă, a reușit să scape de aproape jumătate, zece kilograme, în mai puțin de două luni de la naștere.

Medicul i-a interzis prezentatoarei TV să facă sport în această perioadă, iar Gabriela declară că nu a ținut nici un fel de dietă pe durata celor două luni. Cum se face atunci că a reușit să slăbească atât de mult?

Gabriela a mărturisit, însă, că ține un regim alimentar strict, deoarece își dorește ca micuța sa să primească toate substanțele nutritive necesare creșterii sale sănătoase.

Regimul său este echilibrat, dar și foarte bogat și variat pentru a asigura conținutul bogat de vitamine și minerale a laptelui.

Gabriela are voie de-acum să facă și sport și susține că nu-și face probleme și consideră că va scăpa și de celelalte 10 kilograme destul de rapid.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!