Cum să scapi de “otrava” din organismul tău în numai 7 zile? O rețetă SIMPLĂ de cărbune!

Trebuie să nu uiți niciodată că cele mai multe boli care se ascund și apoi ies la iveală pornesc chiar de la intestine, iar pentru a evita îmbolnăvirea cu ele, este neapărat să ne curățim corect organismul!

Intestinul subțire se recomandă a fi curățat cel puțin de două ori pe an, iar acest lucru se face pentru beneficiul organismului și sănătății tale!

După ce vei încerca rețeta următoare vei înțelege că toate senzațiile de oboseală pe care le aveai până acum se vor micșora și se vor repeta cu mult mai rar!

Femeile nu trebuie să uite că această rețetă trebuie neapărat întreruptă cu circa 2 zile înainte de a începe zilele de menstruație!

Mod de preparare:

Vă procurați de la farmacie cărbune activat medicinal, care ulterior le veți pisa cu ajutorul unei linguri mari. Apoi veți amesteca o lingură de praf de cărbune cu apă sau miere de albini, în dependență de preferința dumneavoastră!

Acest remediu este efectiv atunci când se administrează timp de o săptămână, consumându-se amestecul o dată pe zi, înainte de a lua masa, iar pentru un efect mai bun vă recomandăm să serviți un ceai de păpădie chiar înainte de a merge la somn.

Veți simți primele rezultate chiar din primele zile ale tratamentului de curățire!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!