Cum să scapi de colesterol și alte boli cronice cu ajutorul unor ingrediente naturale

Soluția problemei referitoare la depozitele de colesterol și alte boli cronice este oferită de către natură. Ea ne oferă un ajutor care nu poate fi înlocuit, arătîndu-ne că ea poate să ne facă mai sănătoși. Tot ceea ce trebuie să facem este să profităm de ceea ce ea ne oferă, punînd în aplicare diverse resurse.

Se recomandă curățarea vaselor de sînge pentru a le crește elasticitatea, pentru a elibera toxinele din sînge și pentru a curăța depozitele de colesterol. Pentru aceasta există diverse posibilități: recurgerea la remediile naturale, consumul medicamentelor chimice sau curățarea sîngelui cu laser. Acestea însă pot provoca numeroase contraindicații, iar utilizarea lor ar trebui să fie ultima soluție la care recurgem. Cea mai sigură rămîne metoda naturală, fiind cea mai sigură și puțin dăunătoare, însă este nevoie de atenție și multă răbdare pentru a obține un rezultat bun.

Majoritatea din noi, atunci cînd nu ne simțim bine, mergem la un laborator pentru a face analize. În momentul în care constatăm că avem un nivel ridicat de colesterol, decidem să ținem o dietă și să utilizăm medicamentele prescrise de emdici, avînd iluzia că după 3 sau 4 săptămîni, cînd vor merge din nou să facă analize vor primi rezultate bune. Acest lucru este total incorect, nefăcînd nimic altceva decît să ne mințim.

Ce este mai important pentru voi? Să fiți sănătoși cu adevărat sau să aveți în față o hîrtie care să vă spună că aveți un colesterol bun?

În rețeta propusă mai jos veți descoperi secretele eliminării colesterolului, o rețetă benefică și în tratamentul mai multor boli cronice.

Ingredientele necesare sunt:

1 rădăcină de ghimbir

3 roșii

2 cepe roșii

1 lămîie

1 ardei iute

1 sfecla roșie

Metoda de preparare este următoarea:

Se curăță ceapa de coajă, se spală foarte bine și se taie în 4 părți. Roșiile și lămîia de asemenea se taie în patru părți, cu tot cu coajă, iar sfecla se curăță de coajă și se taie pe jumătate. Apoi, după ce ați curățat ghimbirul și ați spălat ardeiul, se adaugă toate ingredientele în mașina de tocat carne. Rezultatul trebuie să curgă printr-o sită pentru a putea colecta sucul rezultat. Se lasă să se scurgă în frigider timp de 3-4 ore, apoi sucul trebuie să fie introdus într-o sticlă care trebuie să fie păstrată la frigider, nu mai mult de 2 zile.

Se consumă de 3 ori pe zi, doza maximă fiind de 50 de ml, dar doza suficientă pentru început este de 20-30  de ml, înainte de fiecare masă.

Pentru îmbunătățirea imunității – tratamentul trebuie urmat 7 zile pe luna, timp de 6 luni pe an.

Pentru eliminarea colesterolului – tratamentul trebuie urmat timp de 15 zile in 3 luni consecutive.

Pentru reglarea nivelului glicemiei – tratamentul se face 10 zile pe luna, timp de 6 luni, o luna da, o luna nu.

Pentru tratamentul cancerului – tratamentul trebuie urmat 4 luni intregi pe an, deci din 3 in 3 luni.

Pentru tratamentul tensiunii arteriale– tratamentul trebuie urmat 10 zile, de 3 ori pe an, deci din 4 in 4 luni

Nu se indică persoanelor care au probleme la stomac : gastrită sau ulcer.

Beneficiile acestui preparat sunt oferite și de calitatea și puterea uimitoare a ingredientelor componente:

Ceapa roșie are de două ori mai mulți antioxidanți față de ceapa albă, ceea ce o  transformă într-o componentă importantă în această luptă, fiind o sursă veritabila de flavonide si polifenoli, antioxidanți care previn degradarea celulară, reduc în mod dramatic procesele inflamatorii și combat formarea tumorilor.

Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii puternice fiind un stimulent puternic pentru circulație.

Roșiile, avînd vitamina C, potasiu si fibre ajută la controlul colesterolului.

Ardeiul iute oferă un ingredient activ numit capsaicina,  responsabila pentru cele mai multe dintre beneficiile pentru sănătate, asociate cu alimentele condimentate, ea fiind un catalizator în lupta împotriva cancerului.

Lămîia protejeaza sanatatea, dar mai ajută și în lupta împotriva bolilor și a microorganismelor periculoase din viața noastră.  Consumul acestor fructe ajută intestinele, stomacul, ficatul  și stimulează  sistemul imunitar.

Sfecla îmbunățeste circulația sîngelui în corp, inclusiv la nivelul creierului, mușchilor și a inimii. Avînd foarte multe vitamine, sucul de sfeclă roșie combate anemia și are efect de detoxifiere a ficatului pe care îl ajută să distrugă din grăsimile depozitate. Acesta ajută de asemenea la creșterea imunității și la lupta împotriva infecțiilor.

Dat find faptul că aceste ingrediente sunt accesibile și ieftine, oferind în plus extrem de multe beneficii, nu vă gîndiți de două ori  înainte de a încerca această rețetă și desigur nu uitați s-o împărtășiți și prietenilor!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!