Cum să îți vindeci o tuse puternică timp de o singură noapte? Află din acest articol!

Compresele cu miere sunt un remediu extraordinar de origine naturală pentru tratarea răcelilor, afecțiunilor respiratorii și a tusei. Nu ai nevoie de multe ingrediente, mult timp și este extrem de simplu să le faci!

Iată ingredientele necesare:

– un bandaj;

– 2 comprese sterile;

– o lingură mică de ulei de măsline;

– 20 ml de miere;

– 25 de grame de făină.

Uite care sunt instrucțiunile:

Amestecă mierea cu uleiul și cu făina până vei obține un conținut omogen și consistent. Ia o compresă sterilă și așează pe acesta amestecul de mai sus, acoperă totul cu ajutorul celui de-al doilea compres.

Compresul trebuie lipit cu bandaj în zona pieptului și ținut pe tot parcursul unei nopți. Iar a doua zi vei observa efectul!

Proprietățile antiinflamatorii ale acestui compres de miere nu se vor lăsa greu observate! Chiar din a doua zi vei vedea efectul minunat al acestui leac miraculos! Vei simți schimbări destul de majore atunci când suferi de afecțiuni respiratorii.

Pentru persoanele care luptă cu o tuse puternică, acest compres este de neînlocuit! După o noapte poți scăpa în totalitate de această tuse!

Salvează-ți rețeta miraculoasă a acestor comprese de miere și nu uita să o folosești atunci când ești bolnav sau când copilul tău s-a îmbolnăvit!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!