Cu siguranță, ți-l amintești pe IVO din telenovela “ÎNGER SĂLBATIC”. Iată ce face astăzi și ce s-a întâmplat cu viața actorului!

Celebra telenovelă “Înger Sălbatic” a făcut furori la noi în țară, iar renumitul Ivo di Carlo este actorul Facundo Arana, care a avut sute de mii de admiratoare prin România, femeile așteptând un nou episod cu sufletul la gură!

După rolul pe care l-a avut în această telenovelă, oamenii nu au înțeles de ce nu l-au mai văzut la televizor, acesta nu s-a mai filmat în alte telenovele de succes. Anul 2000 a fost unul dintre principalii ani în care acesta și-a cunoscut celebritatea.

Foarte puțini cunosc adevărata poveste a acestuia, Facundo fiind la începuturi un saxofonist talentat, care este îndrăgostit de muzică până în prezent. După mai mulți ani, bărbatul și-a descoperit și talentul în actorie.

Alejandro Romay a fost persoana care i-a deschis mai multe uși și căruia Facundo îi va mulțumi întreaga viață, pentru că el este cel care l-a făcut actor și l-a recomandat regizorilor.

Admiratoarele actorului au fost incredibil de surprinse în clipa în care 7 ani în urmă, Facundo Arana a mărturisit în public că nu a crezut niciodată că va putea avea copii.

Bărbatul era convins de sterilitatea lui până la vârsta de 36 de ani, atunci când a devenit tată pentru prima oară!

Acum, Facundo Arana este un tată adevărat și grijuliu pentru toți cei trei copii pe care-i are!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!