Cu ce se confruntă corpul tău? Ne dezvăluie harta chinezească a feței.

Pielea este cel mai mare organ al omului, și atunci când pe piele apar diferite pete sau altceva de genul acesta, înseamnă că ceva este în neregulă cu organismul.

În asemenea cazuri față este un indicator și anume ca o hartă a organismului care ne arată care este problema de sănătate.

Medicina chinezească susține că fiecare regiune a feței noastre corespunde cu un organ al corpului nostru și atunci când unul dintre organe este afectat, fața noastră este supusă unor schimbări, de obicei acestea sunt iritații, arsuri, pere roșii.

Fruntea reprezintă vezica urinară și intestinul subțire. Consumul excesiv de grăsimi, încetinește procesul de digestie. Alte cauze ale acestor probleme poate fi excesul de alcool, zahăr, stresul și lipsa de somn.

Soluția pentru acesta este consumul de apă, consumul de alimente crude, odihna și renunțarea la alcool.

Iritațiile din zona sprâncenelor sunt semne ale bolii ficatului. Asta este din cauza suprasolicitării stomacului. Pentru a vă trata de aceste probleme, consumați alimente proaspete, faceți plimbări în aer liber și practicați meditația.

Iritațiile nasului sunt o dovadă a bolii de inimă. Aceasta poate fi cauzată de timpul petrecut în spațiile închise, aerul poluat, tensiunea arterială și circulația înceată a sângelui.

Pentru a scăpa de această boală, practicați sportul și consumați ceaiuri organice, acestea vă vor detoxifica organismul.

Partea de sus a obrajilor, sunt indicatori pentru afecțiunile de plămâni precum astmul, poluarea, fumatul. Pot apărea chiar cercuri negre sub ochi.

Soluția este să stați cât mai mult la aer curat și să faceți sport, dacă fumați să-l lepădați.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!