Are copilul bolnav și merge să vândă mături chiar în piață. După ce venise la oficiul de poliție, aceștia au rămas șocați de ideea pe care o avea!

Petru Biru este un bărbat din Vrancea, care are 57 de ani și crește un copil bolnav, care are nevoie de foarte multă îngrijire și surse financiare pentru a procura medicamentele necesare.

Bărbatul muncește din greu, este vânzător în una din piețele din localitate, vinde mături pentru a câștiga un bănuț pentru fiul său. În una din zilele sale de muncă, acesta a găsit o sacoșă în care erau 1000 RON și câteva acte de identitate.

Fără să se gândească prea mult, a mers direct la poliție și a spus oamenilor legii despre ce a găsit și că și-ar dori foarte mult să găsească persoana care și-a pierdut banii și actele sale.

În scurt timp a aflat că acestea aparțineau unei femei, care a rămas văduvă și aceștia erau banii necesari pentru înmormântarea soțului său. Femeii nu-i venea să creadă că a dat peste un om atât de curat sufletește!

Polițiștii au rămas șocați de faptul lui Petru Biru, deoarece majoritatea oamenilor ar fi cheltuit banii pe nevoile personale și nici nu se mai adresau la organele de lege.

Bătrâna care avea o vârstă de 77 de ani, era atât de bucuroasă că a găsit acest ajutor financiar pe care-l pierduse că a început să plângă în momentul în care i-a văzut.

Gestul său de omenie a emoționat foarte mulți oameni! În ciuda faptului că are atât de multe probleme, Petru Biru are o inimă mare și un suflet sincer și curat!

 

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!