Clarități din relația lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Ce a mărturisit și confirmat manelistul?

Dificultățile despre care se tot scrie în presă în ultimul timp din relația Roxanei Dobre și a manelistului, Florin Salam au fost confirmate! Bărbatul a mărturisit că în curând nu va mai fi vorba despre nici o relație dintre cei doi.

Cuplul s-a despărțit, însă Florin nu vrea să dea prea multe detalii, la momentul de față, însă reacția sa dovedește faptul că este destul de afectat de problemele din familie.

Florin Salam a declarat că plecarea Roxanei din acea seara nu a fost motivul despărțirii, ci există alte dificultăți mult mai importante și care au apărut cu mult mai demult.

Bărbatul a reușit să iasă în presă cu o reacție, dar numai după ce Roxana a făcut primele sale declarații cu privire la plecarea sa și în urma clipei în care femeia a spus că la ei în familie nu există probleme.

Atunci când Roxana a fost întrebată de câțiva jurnaliști la telefon despre neclaritățile ce s-au ivit în privința relației lor, femeia a spus că este destul de amuzant pentru ea și pentru Florin să audă asta.

Aceasta a negat absolut tot și a confirmat faptul că este împreună cu soțul său la stomatolog și totul merge foarte bine în familia lor. Deasemenea, Roxana a mărturisit că își iubește foarte mult soțul.

Mai devreme, Roxana a dezvăluit că-și mai dorește încă un copil împreună cu soțul său.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!