Citește neapărat, dacă vrei să afli, de ce eșuezi într-o relație de dragoste !

Care sunt cauzele eșecurilor în dragoste și în viața de familie? Înainte de a deveni autor al bestsellerului despre psihologia relațiilor, Treysi Makmillan și-a adresat ei însăși această întrebare. În cartea „De ce nu ești (încă) căsătorită?“ ea dă câteva sfaturi din propria sa experiență celor la care nu se leagă relația. Iată patru dintre ele.

Relația cu un bărbat este proiecția atitudinii tale față de tine însăți. Imaginează-ți că relația ta cu un bărbat  este un film, care arată modul în care te tratezi, și pe care îl proiectezi pe un perete mare cu numele El. În film toate gândurile tale despre tine însăți – de la « Eu sunt grasă » la « Eu sunt atractivă »- se vor prelua și se vor reflecta într-un mod magic în comportamentul Lui.

Probabil, mereu ai dat de bărbați care te criticau sau te înșelau. E greu de acceptat, dar de fapt ești singură convinsă că trebuie să fii tratată în așa fel.

Fața ta exprimă prea multe. Dacă în capul tău se învârtesc gânduri negative, acestea se reflectă pe față. Probabil știi că bărbații ”iubesc cu ochii”. Ei acumulează  informații despre tine în mod vizual. Iată de ce  poate să pară ciudat, dar e important : fii atentă la gânduri.

Este mai bine să nu cedezi  în fața rafalelor de moment. Persistența și impulsivitatea pot distruge orice relație.  Mesajele nestăpânite își fac efectul pozitiv doar în cele mai puține cazuri. În celelalte- fiți gata sa spuneți ”adio” iubitului sau  partenerului de viață.

Pentru a putea merge mai departe iartă-i pe cei care ți-au provocat durere. Supărarea este un lanț care te ține de trecut și nu îți permite să mergi mai departe. Dacă vrei să te eliberezi de acesta, învață-te să ierți și vei deveni mult mai fericită și mai liberă.

Gândește-te la aceste concluzii ca la sfaturi prietenești, o palmă pe față care te face să te trezești sau un ghid în relațiile personale. Așa recomandă însăși sursa.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!