Cine este Mr. Pink și tot adevărul despre noua relație a Monicăi Gabor din Statele Unite! Imagini excepționale cu noul copil al vedetei!

Deja de mai mult de 6 ani, Monica Gabor s-a mutat cu traiul în Statele Unite ale Americii, iar acolo și-a întemeiat o nouă familie fericită și împlinită, după cum susține vedeta.

Noul său partener de viață este un milionar care are mai multe afaceri pe teritoriul SUA și care se numește Mr. Pink. Acesta își are originile din China și are un fiu despre care multă lume nu știa.

Irina, fiica Monicăi are un video blog pe Youtube. Fetița a postat, recent, pe acest canal un video în care spune că-și învață frățiorul mai mic să facă slime. Reamintim că Irinuca locuiește în România.

Fetița Monicăi Gabor a rămas în țara natală, alături de tatăl său, iar cu orice ocazie sau eveniment face naveta către mama sa. Mai multe vacanțe și timp liber îl petrece alături de mama, Mr. Pink și Anthony, fiul acestuia.

Recent, vedeta a postat și o poză în care își arată noua sa familie cu doi copiii, iar alături de fotografie a scris că își petrece sărbătorile alături de familia sa!

Într-un interviu acordat pentru Ok Magazine, Monica Gabor susținea că ea și Mr. Pink își doresc o familie și mai mare peste un timp anumit.

La momentul de față, cuplul este la etapa de comunicare și decizie, pentru că aceștia doi își doresc foarte mult să aibă gemeni, iar metoda prin care vor ajunge la visul lor încă nu se știe.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!