Cinci probleme care le soluționează mierea și scorțișoara combinate. Află care sunt beneficiile acestor două alimente și ce bombă de sănătate fac împreună!

Combinația de miere și scorțișoară este folosită din moși strămoși pentru proprietățile nemaipomenite de-a vindeca practic orice boală.

Separat fiecare din ingredientele propuse sunt folositoare în felul său, dar împreună fac o adevărată măiestrie a medicinii naturiste!

Mierea și scorțișoara vindecă o sumedenie de boli!

Scorțișoara – este un condiment natural care provine din India, China, Egipt, Sri Lanka sau Australia.

Acest ingredient are proprietăți antioxidante, antimicrobiene datoriă substanței active care o regăsim în scorțișoară.

Mierea – Este un îndulcitor natural, produs precum știm de albine din nectarul plantelor. Este bogată în fructoză, glucoză și carbohidrați.

Are proprietăți antiinflamatorii!

Împreună, aceste două ingrediente au un puternic efect antioxidant, antiinflamator, antimicrobian care ajută la tratarea mai multor afecțiuni!

 1. Tratarea răcelei:
  – Miere – 1 lingură
  – Scorțișoară – 1 lingură
  – Apă – 1 cană
  Amestecați ingredientele în apă și consumați lichidul obținut de trei ori pe zi, până la masă!
 2. Tratarea digestiei – Constipația, gazele de stomac, gastroenteritele, ulcerul, toate pot fi tratate prin amestecul de miere și scorțișoară. Iar rețeta de consumare este fie cu apă caldă ca în puctul 1 fie:
  – Miere – 1 lingură
  – Scorțișoară – 1 lingură
  Amestecăm și luăm câte o linguriță după masă, de 3 ori pe zi!
  Mierea ajută la eliminarea bacteriei Helicobacter Pylori, care se sedimentează în stomac și poate cauza gastrită sau mai grav ulcer.
  Scorțișoara ajută la curățarea intestinelor!
 3. Tratarea acneei – Mierea și scorțișoara previn colonizarea bacteriilor. O lingură din Uleiul de scorțișoară în combinație cu 3 linguri de mierea se aplică pe ten în zonele infectate cu acnee și masează bine înainte de somn. Dimineața se spală bine tenul iar coșurile vor dispărea dacă repeți procedura timp de 7 zile!
 4. Tratarea artritei – Proprietățile antiinflamatorii ale acestor două ingrediente, aplicate pe zona cu dureri de la nivelul articulațiilor, reduc considerabil inflamația și durerea!
 5. Tratarea colesterolului – Mierea și scorțișoara reduc nivelul de colesterol din sânge. Șase grame de scorțișoară reglează și glucoza la diabetici și elimină trigliceridele. Pentru scăderea colesterului e nevoie să amestecați: 3/4 linguriță scorțișoară cu 1 lingură de miere. Consumați amestecul zilnic, pe stomac gol de dimineață și până la masă!
Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!