Ce se întâmplă dacă faci semnul Sfintei Cruci și spui ”Tatăl nostru” înainte de masă?

Cercetătorii ruși susțin că au reușit să dovedească printr-un experiment care sunt miracolele rugăciunii și semnului crucii făcute înainte de masă. Aceștia spun  că gestul poate purifică mâncarea și apa!

Timp de 10 ani, cercetătoarea Malakhovskaya împreună cu alți cercetători, au studiat puterea impactul rugăciunii „Tatăl nostru” și al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, luând mostre de apă din diferite surse – fântâni, râuri, lacuri.

În urma acestora s-a observat că înainte de a se rosti rugăciunea domnească și a se face semnul crucii asupra apei toate mostrele de apă conțineau anumite bacterii, iar după efectuarea acestor gesturi, numărul bacteriilor dăunătoare a scăzut de zeci și chiar mii de ori.

Numărul bacteriilor a scăzut indiferent de cine a rostit rugăciunea, de credincioși sau de necredincioși.

Aceste efecte benefice se manifestă nu doar asupra apei și mâncării, ci și asupra oamenilor. Astfel s-a stabilit că aceasta îmbunătățește presiunea sângelui.

Testele au arătat rezultate pozitiv doar în cazul în care semnul crucii a fost făcut corespunzător , în caz contrar rezultatele testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Să ne amintim chiar din spusele Părintelui Arsenie Boca: „Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot.”

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!