Caz unic în lume! 7 bărbați au răpit o fată de 12 ani, dar au intervenit leii. “Au stat de pază până am găsit-o, apoi s-au retras liniștit în pădure și ne-a lăsat-o nouă pe fetiță.”

În mai multe țări femeile trăiesc cu frica că într-o zi vor fi forțate să se căsătorească cu cineva străin.

Așa se întâmplă în Etiopia, în 2015 un grup de 7 bărbați, au răpit o fetiță de doar 12 ani cu scopul de a se căsători cu unul dintre ei.

Cei trei nu știau că martorii răpirii au fost trei lei, aceștia i-au salvat viața fetiței. Peste o săptămână după căutări, poliția au găsit fetița.

Când au localizat-o, fetița era înconjurată de trei lei care o protejau. O minune, s-a adeverit că leii au speriat acei bărbați care au răpit fata și au rămas lângă ea de pază până a venit poliția, după care s-au retras în pădure și au lăsat-o în grija polițiștilor.

Este evident faptul că leii au salvat viața fetiței. Dacă nu interveneau, ea putea fi abuzată până se căsătorea cu acel străin.

Și mai mare este uimirea că leii au stat lângă ea și au protejat-o, în mod normal ar fi trebuit să o mănânce.

Specialiștii spun că leii ar fi confundat plânsul fetiței cu sunetul produs de un pui de leu și instinctul matern i-a făcut să reacționeze așa.

Ave ce învăța de la aceste animale.

Până la urmă 4 dintre răpitori au fost arestați și fata a fost salvată.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!