Care este cea mai FIDELĂ femeie din tot zodiacul! Lidia Fecioru ne spune cum iubesc femeile!

În timpul emisiunii “Adevăruri ascunse”, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne-a vorbit despre cum iubește fiecare femeie, în funcție de zodia sa! Astfel vom afșa care este cea mai devotată, fidelă femeie din toate! Iată ce trebuie să știi:

– Zodia Berbec

În timpul căsniciei, femeia Berbec este o rivală pentru soțul său! Acesta trebuie să știe de la început că nu va avea o viață monotonă, ci una plină de lupte!

– Zodia Taur

Poate deveni cea mai motivantă soție din toate, însă acest lucru se poate transforma cu timpul în unul negativ, pentru că ajunge să tocească creierul soțului său!

– Zodia Gemeni

E una din soțiile care poate fi pe cât de secretoasă, pe atât de periculoasă! Soțul ei trebuie să fie un om extrem de puternic.

– Zodia Rac

Iată care este, cu adevărat, soția perfectă! Este genul de femeie care va fi mereu căutată de bărbați pentru a se căsători, pentru că femeia Rac face tot ce trebuie să știe o femeie ideală!

– Zodia Leu

Este genul de femeie despre care se spune că poate fi asociată unei prințese! Va alege printre foarte mulți bărbați pe cel care merită să fie lângă ea!

– Zodia Fecioară

Este una dintre cele mai deștepte femei din toate și vei avea posibilitatea să duci cu ea discuții extrem de interesante și din care vei putea să înveți foarte multe lucruri noi.

– Zodia Balanță

Fără această soție, poți spune că ai o casă pustie, pentru că este extrem de finuță dar în același timp nu va fi gospodina de care ai nevoie în casă.

– Zodia Scorpion

Este frumoasă și poate fi asociată unei vrăjitoare! Dacă este iubită și respectată va face din bărbatul său unul de mare succes!

– Zodia Săgetător

Este cea care te va urma oriunde nu te-ai duce, va merge și în foc din urma ta!

– Zodia Capricorn

Știe din timp ce vrea și trebuie să facă, iar planurile sale le va urma cu strictețe. Are multe principii, pe care nu le va încălca pentru soțul său!

– Zodia Vărsător

Este soția perfectă pentru un bărbat care vrea să se distreze toată viața! Este femeia cu care o poate face până la adânci bătrânețe.

– Zodia Pești

Este o actriță adevărată! Este o fire sensibilă, însă niciodată nu vei putea ghici când se preface și când este reală!

Iar tu ce fel de soție ești?

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!