Când Nelu Curcă sa călugărit, mulți au fost surprinși de acest fapt. Actorul rupe tăcerea și scote la iveală tot adevărul. Iată primele declarații: “Cine a…”

 

Actorul Mihai Coadă cunoscut publicului din serialul “La Bloc” jucând rolul personajului Nelu Curcă, a ales calea credinței apropiindu-se din ce în ce mai mult de cele sfinte.

Actorul a fost fotografiat în haine preoțești cu ceva timp în urmă, iar de acolo a apărut zvonul că s-a călugărit.

Într-un interviu pentru presamil.ro, Mihai Coadă a explicat cum stă defapt situația:

”Cineva a postat pe internet un cântec de muzică psaltică interpretat de noi, strana de la Mănăstirea Turnu, îmbrăcați în rase.

După asta am fost invitați într-un spectacol pe care Dan Puric îl ținea undeva în București, la sala Raspodia, în preajma Crăciunului.

După postarea pe internet am apărut pe un post de televiziune. Așadar, sunt doar un mirean (persoană care nu face parte din cler) păcătos, întors la Dumnezeu, care merge la mănăstire.

Încetul cu încetul, cu spovedanie, împărtășanie, cu muzică la strană, am intrat în această viață a mănăstirii devenind foarte dependent de ea” a declarat actorul.

”Luni țin post pentru îngerul păzitor, și duminică seara. Singurul prieten adevărat al omului de fapt este îngerul păzitor, pe care îl ai permanent alături de tine, de la botez, până la moarte și dincolo” a adăugat Mihai Coardă cu sinceritate.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!