Câinele a început să urle și să sară peste ei în pat. Era mijlocul nopții. Au încremenit de frică când s-au dus în camera fetiței. Nu vor uita niciodată ce se întâmplase. Ce au văzut era înspăimântător.

Cu șase ani în urmă, soții Brousseau au adoptat un câine. L-au luat pentru că le-a plăcut. Nici nu s-au gândit că patrupedul va fi atât de special pentru ei și le va mulțumi pentru grija pe care i-au oferit-o.

Într-o seară Duke, a dat buzna în camera stăpânilor, era foarte agitat și sărea peste ei. Era insuportabil, i-a trezit din somn ei nu au mai răbdat.

Comportamentul lui era foarte straniu, de obicei  este ascultător și liniștit.

Cei doi și-au dat seama că ceva este în neregulă pentru că de obicei este calm și nu face atâta gălăgie. Când au luat în seamă avertizările câinelui, acesta i-a condus în camera fetiței lor în vârstă de 9 săptămâni.

Au amorțit de frică când au văzut fetița, aproape că nu mai respira. Într-o clipă mama a luat receptorul și a chemat ambulanța. Astfel fetița a fost transportată de urgență la spital și i-a fost acordat primul ajutor medical.

Medicii au reușit să salveze viața copilului. În acest timp părinții au avut momente greu de suportat.

Fetița a fost salvată datorită lui Duke, dacă nu era el, nu am fi reușit să reacționăm așa de repede. Mulțumim lui Dumnezeu că a făcut așa ca să avem acest câine care a salvat viața fetiței noastre.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!