Blestemul de mamă este considerat cel mai INTENS BLESTEM care există în lume! Cum poți scăpa de acesta?

Părintele Cleopa este cel care mereu vine cu învățături extraordinare pentru oameni și care este mereu deschis pentru a da sfaturi tuturor! De această dată, părintele ne-a povestit despre blesteme.

Acesta susține că nu există în lume mai mari blesteme decât cel făcut de propria mamă! Este cel care poate distruge viața unui copil și a urmașilor săi! Din acest motiv, părintele Cleopa aduce un mesaj tuturor mamelor:

Trebuie să vă gândiți de mii de ori înainte de a scoate un cuvânt în fața copiilor voștri! Cântăriți cuvintele adresate, pentru că un blestem făcut din partea voastră poate fi o tragedie pentru copil în viitor!

O binecuvântare din partea mamei și a părinților, la general, poate fi ceea ce va mișca numai bunătate în jurul copilului, iar un blestem îi poate distruge totul!

Mama trebuie să fie acea persoană care se jertfește pentru proprii săi copii, îi ocrotește toată viața și îi îndrumă pentru un viitor frumos! În același timp, blestemul făcut de această ființă este înfricoșător!

Cu toții la nervi spunem lucruri despre care ne dăm seama abia atunci când ne revenim din starea emoțională pe care am avut-o, unele mame nu se abțin și spun blesteme copiilor!

În acest caz, nu uitați la spovedanie să spuneți de ele, astfel copilul poate scăpa de un viitor distrus!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!