Bicarbonatul de sodiu folosit în băile pentru picioare. De ce să faci acest lucru? Iată ce se întâmplă?

Cu toții știm că bicarbonatul de sodiu poate oferi efecte pozitive în mai multe rețete de frumusețe și de sănătate! Acesta se folosește pentru păr, pentru dinți și pentru piele!

Băile pentru picioare în care se adaugă și bicarbonat de sodiu sunt excelente, iată de ce!

Cu ajutorul acestui ingredient veți scăpa de durerile pe care le resimțiți în regiunea picioarelor, deoarece acesta are proprietăți de calmare și de liniștire a pielii și a mușchilor.

Deasemenea, poate trata și durerile de articulații. Pentru a face acest remediu, vei avea nevoie de un lighean, în care trebuie să torni apă caldă, apoi pune acolo și șase linguri mari de bicarbonat de sodiu și amestecă bine.

Introdu picioarele în lighean și stai așa timp de jumătate de oră, cel puțin. Această procedură este perfectă pentru îmbunătățirea circulației sangvine și pentru relaxarea totală, în special după o zi de muncă stresantă sau încărcată!

Încearcă și n-o să regreți pentru că este pur și simplu fenomenală senzația de după procedură!

Poți să încerci, deasemenea, să îți speli picioarele și călcâiele cu bicarbonat de sodiu, vei scăpa de o parte din pielea moartă din regiunea respectivă și vei simți o senzație de revigorare completă! Este o metodă ieftină și recomandată de multe persoane!

 

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!