BIBLIA interzice aceste alimente pe care le consumi ZI DE ZI! Foarte puțini creștini știu despre asta…

Preoții susțin că adevărații creștini ar trebui să aibă o alimentație foarte simplă, dar cel mai important este ca ea să fie sănătoasă pentru noi! Există alimente pe care nu ar trebui să le consumăm.

De ce? Pentru că aceasta sunt considerate a fi “necurate”. Chiar și în Biblie poți găsi răspunsul la această întrebare. Însă noi am decis să ți le prezentăm mai jos pe câteva din ele:

– carne de pasăre, însă nu toată! Iată care nu ai voie să o mănânci: cocostârcul, lebăda, vulturul, cucuveaua, corbul, pupăza, rândunica, șoimul, zgribtorul, pelicanul, huhurezul, liliacul, cioara, struțul și cocorul;

– carnea de iepure se interzice a fi mâncată, iar în Biblie se spune că anume carnea de iepure este considerată ca fiind necurată pentru toți credincioșii;

– carnea de porc nu e bună de mâncat. Iar aici, paradoxal, această carne este una dintre cele mai consumate dintre toate în România.

Foarte mulți creștini nici măcar nu știu despre această listă de alimente care sunt interzise, iar despre asta scrie chiar și în Biblie. Alții cunosc aceste lucruri și știu foarte bine că nu au voie să mănânce astfel de carne.

Însă oamenii consumă oricum, pentru că după statistici, anual se consumă 60 de kg de carne de porc pe cap de locuitor.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!