Bea apă cu miere în fiecare dimineață pentru a-ți întări imunitatea!

Răcelile și gripele frecvente sunt primul indiciu al unui sistem imunitar slăbit. Află cum poate fi întărit într-un mod simplu și fără a apela la medicamente sau homeopatie.

Cele mai distrugătoare cauze ale unui sistem imunitar scăzut sunt: sedentarismul, alimentația incorectă, consumul de alcool și tutun.

Apa cu suc de lămâie și miere îți poate întări sănătatea și te ajută să te pui pe picioare atunci când ești răcit sau gripat.

Să începem cu lămâia. Acest fruct citric este bogat în vitamina C care este absolut necesară organismului. De asemenea, cu toate că este acidă, odată ajunsă în stomac, lămâia are proprietatea de a restabili ph-ul specific corpului uman, și anume, cel bazic.

Mierea de albine este, de asemenea, cunoscută pentru efectele sale pozitive asupra stomacului. De asemenea aceasta poate fi considerată un super-aliment deoarece:

– menține greutatea corporală sub control

– contracarează alergiile la polen

– este o sursă naturală de energie

– conține mulți antioxidanți

– tratează ulcerele și rănile de la nivelul organelor aparatului digestiv

– constituie un sirop de tuse natural

Și nu în ultimul rând apa – cea mai sănătoasă băutură! Se recomandă să se bea apă cât mai multă în intervalul orar 9-18, dar mai ales dimineața când organismul este deshidratat. Nu uita să consumi 2-3 litri de apă pe zi!

Ideal ar fi să se substituie cafeaua sau ceaiul de dimineață cu un pahar cu apă, lămâie și miere. Un astfel de obicei se poate crea în doar 2 săptămâni, însă beneficiile acestuia se vor resimți în fiecare zi!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!