Bârfa aduce traumatisme nu doar persoanei despre care bârfim, dar crează și un câmp magnetic negativ celui care bârfește – Serghei Lazarev

Conform bioenergeticianului rus Serghei Nicolaevici Lazarev, cele mai periculoase sunt cuvintele rele adresate părinților, copiilor și rudelor.

Dauna ori răul creat se referă la energia care se crează în momentul bârfei, stabilindu-se un canal informatic de distrugere a karmei.

Toată explicația se bazează pe teoria conform căreia Pământul are o energie imensă distribuită oamenilor, iar un simplu gând răuvoitor este suficient pentru a-i produce un rău.

În contextul în care suntem înconjurați de războiul informațional, o condiție esențială de supraviețuire este s depunem eforturi constante de schimbarea a propriei noastre persoane.

Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic. Drept urmare, nu e de ajuns să nu facem rău, ci trebuie să fim activ de buni.

Ați observat că oamenii longevivi au un punct comun? Acela este bunătatea sufletească.

Sunt oare japonezii poporul cel mai longeviv pentru că sunt și cel mai politicos popor?

Conform teoreticianului rus, o metodă de control și echilibru spiritual este consumul verdețurilor.

Încheiem acest articol menționând că comunicarea spirituală este cea mai evidență în relațiile de cuplu, unde sentimentul de iubire determină un nivel energetic foarte înalt și îi face pe cei doi foarte dependenți unul de celălalt.

Dacă ți-a părut articolul unul interesant, nu ezita să-l împărtășești cu prietenii!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!