Bărbații tot mai des spun că preferă femeile cu forme în pat! Iată care sunt motivele acestora! Numărul 3 te va surprinde!

În ciuda faptului că femeile sunt preocupate toată viața de slăbit și de aspectul lor fizic, unele recurg la operații plastice, altele încearcă toate metodele pe care le aud, bărbații tot mai des spun că femeile plinuțe sunt mai atrăgătoare!

Iată de ce aceștia își doresc o femeie cu forme în dormitor:

1. Femeile cu forme au de obicei un bust mai mare și se simt mai încrezute în sine, ceea ce bărbaților le place mai mult! O femeie cu un bust mai mic va avea complexe și nu se va simți la fel de bine în timpul actului.

2. Genul masculin, de cele mai multe ori, iubește să aibă “de ce apuca”, în cazul femeilor mai plinuțe, acestea au un posterior mai pronunțat și bustul mai mare.

3. Se spune că femeile mai plinuțe sunt mai “înguste” și în așa fel aduc mai mare plăcere bărbaților. Este unul din motivele care îi fac pe bărbați să aleagă femeile care au formele mai pronunțate.

4. Momentul în care ajung la plăcere vine mai rapid la femeile cu forme, deoarece au mai multe zone sensibile, iar bărbații sunt atrași se satisfacerea femeii în dormitor!

Iată de ce fiecare persoană de gen masculin iubește ca femeia de lângă el să dețină niște forme mai reliefate și mai accentuate!

 

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!