Au încercat să fure un bărbat ce muncea ca șofer de tir! Iată ce a făcut acesta! N-o să-ți vină să crezi ce s-a întâmplat!

Cazul a avut loc în Rusia, acolo unde 3 tineri au încercat să jefuiască un bărbat, acesta muncea ca șofer pe un tir, însă i-a observat din start și a încercat să le dea o lecție de viață!

Foarte mulți șoferi de tir se întâlnesc cu astfel de problemă. Practic, în unele localități este imposibil să te oprești din mers, deoarece furători sunt prea mulți, iar ei nu te lasă să-ți faci munca cinstit.

Pentru că s-a săturat de jafurile pe care le achită apoi din buzunarul său, bărbatul și-a anunțat colegii săi, care muncesc la fel pe tiruri despre băieții ce au încercat să-l jefuiască.

La scurt timp, șoferii au fost anunțați despre drumul exact pe care se îndreaptă echipa de furători și cum arată mașina lor, dar și numerele de înmatriculare. Pentru a-i învăța minte, cei care erau cel mai aproape au blocat acest drum.

Solidaritatea acestor șoferi de tir au impresionat toată Rusia, iar mai apoi această istorie a fost postată și pe internet. Tirurile au blocat tot drumul, iar mașina nu a putut trece mai departe.

Hoții au fost prinși și pedepsiți! Cei trei tineri au rămas cu mașina întoarsă și apoi împinsă pe marginea drumului.

Este lecția de care au avut parte, pentru ca data viitoare când le va veni ideea de a fura, să renunțe din start!

 

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!