Au ascuns TOTUL, abia acum s-a aflat! De ce s-a despărțit Florin Piersic de mama copilului său: „Chiar prima lui soție…”

Florin Piersic a fost cunoscut drept unul dintre cei mai șarmanți bărbați din România. Încă din tinerețe, acesta a reușit să cucerească o mulțime de femei, însă una dintre ele a reușit să îi schimbe viața definitiv. Este vorba despre Anna Széles, femeia care i l-a dăruit pe Daniel.

Actrița a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Florin Piersic.

„Nu pot da sfaturi. Dar cred că n-am fi fost atâta timp împreună dacă n-am fi avut o căsnicie la distanţă. Asta a menţinut pasiunea între noi. Noi n-am locuit împreună ca soţii, ci ca amanţii. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinţii lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și el, și părinţii lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: „Ești o fată deșteaptă“. Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, în teatru, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar.”, a mărturisit Anna Széles pentru okmagazine.ro.

Aceasta a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe cel cunoscut de mulți români drept „Mărgelatul”.

„Odată mergeam cu autobuzul, împreună cu mai mulţi actori, la filmările din Buftea pentru un film istoric, Ștefan cel Mare. Eu stăteam lângă Iurie Darie, care-mi era partener în film. Și am început să stăm de vorbă cu Piersic. Chiar atunci am spus că ce păcat că nu ne distribuie împreună. Și ce-mi dă Dumnezeu?

La scurt timp după, am fost anunţată că voi juca cu Piersic în Elixirul Tinereţii. Și atunci au început să se lege lucrurile între noi. M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmăre. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste.

Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani. Și atunci când m-au văzut pe mine, a fost un mare atașament între noi.

Iar eu mereu i-am spus: „Soţ ca tine voi mai avea, dar socrii, niciodată!”, a mărturisit Anna Széles pentru okmagazine.ro.

Femeia a dezvăluit și de ce s-au despărțit cei doi:

„Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: ”Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”, a mărturisit Anna Széles pentru okmagazine.ro.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!