Au ajuns la divorț după 30 de ani împreună: “Nu se mai poate continua în așa modalitate!”

Situație extremă într-un cuplu de cântec din țara noastră! Este vorba despre relația dintre Aurel Pădureanu și soția sa, Cornelia Catanga. Aceștia doi au avut o relație foarte lungă, iar în timpul anului 2013 au decis să-și unească destinele și în mod oficial.

În acel moment, ambii susțineau că au o relație extraordinară și nimic și nimeni nu-i va putea despărți vreodată!

Încă din anul trecut au apărut primele declarații cu privire la certurile și problemele din viața acestui cuplu. Atunci, însă nimeni nu și-a putut imagina că cei doi pot ajunge chiar până la divorț.

Recent, soția lui Aurel Pădureanu a vorbit despre eventualul divorț dintre cei doi pentru că ea nu-și mai poate imagina viața alături de Aurel și în așa modalitate nu mai poate continua nimic.

Femeia spune că Aurel își dorește să meargă în America pentru ca să fie cât mai aproape de Alexandru, însă ea știe care este adevăratul motiv al acestei plecări intenționate.

Cornelia Catanga susține că soțul său are o iubită undeva în America și că o călătorie către ea este scopul real al lui Aurel Pădureanu.

Toate aceste declarații au fost negate de către Aurel, care a explicat că nu are absolut nici o intenție ascunsă, iar călătoria sa este bazată doar pe întâlnirea cu fiul său care urmează să învețe în New York.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!