APLICĂ puțin DEODORANT în regiunea NASULUI și vei vedea ce se va întâmpla! IATĂ care este efectul și de ce ar trebui să facem acest lucru!

Foarte probabil că nu ai mai auzit vreodată de acest truc și, în general, credeai că deodorantul se poate utiliza doar la sub braț, pentru a evita transpirația urât mirositoare, însă lucrurile nu stau chiar așa!

Mai jos vezi cum mai poți utiliza deodorantul tău și pentru ce s[ faci acest lucru:

– În cazul în care lupți de foarte mult timp cu o piele grasă, chiar și în privința tenului, trebuie să știi că una dintre metodele salvatoare este și deodorantul! Tot ce trebuie să faci este să aplici puțin deodorant pe zona unde ai pielea mai grasă!

– Foarte multe persoane știu ce înseamnă să transpiri la picioare în timpul sezonului cald. Pentru asta poți să folosești deodorantul, ia puțin deodorant solid și aplică în zona în care transpiri, vei vedea ce efect uimitor are!

– Pentru ca ochelarii tăi care te protejează de soarele arzător de vară să nu-ți alunece de pe nas, pune puțin deodorant pe nas și vei scăpa îndată de această problemă!

– Deodorantul solid poate fi folosit și pentru combaterea mirosurilor neplăcute. Scoate capacul de pe el și pune-l în locul în care simți un miros neplăcut, spre exmplu în șifonier și timp de o oră sau două vei observa cum se va schimba situația!

Nu uita de aceste sfaturi și pune-le în aplicare de fiecare dată când ai nevoie!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!