Anunțul tulburător făcut de Dana Grecu: “Nu am făcut nimănui rău…”

Dana Grecu a devenit subiectul zilei pentru mai mulți dintre români, femeia a făcut un anunț în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, din cadrul postului de televiziune Antena 3.

Prezentatoarea a spus că numele său de familie nu mai este “Grecu”, ci “Chera”, este o schimbare pentru ea și Dana a mărturisit că este un început nou din viața ei, o nouă etapă!

Mulți o întreabă, în permanență de ce nu mai lansează emisiunile ei zilnic și ea a dat cel mai bun răspuns! Femeia a declarat că dacă a ajuns în cazul în care atât de multe persoane se interesează despre regularitatea emisiunilor, atunci într-adevăr a fost nevoie de această schimbare.

Deasemenea, prezentatoarea a spus că absolut orice lucru pe care-l face în viața ei este ceva ce face din toată inima. Ea pune suflet și multă energie în toate proiectele sale!

Jurnalista a menționat că anul 2017 a fost cel în care a trebuit să lase în spate mai multe lucruri importante din viața sa!

În noul an, aceasta a intrat cu o nouă etapă și speră foarte mult ca lucrurile să meargă bine mai departe.

Dana Grecu a spus că este extrem de emoționant să realizezi că ai un alt nume dar își respectă ambele nume, pe cel care l-a purtat până în prezent și cel care urmează să-l poarte de acum în colo!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!