Anunțul ce a luat în surprindere pe toți!,,Ne-am muta împreună”. Șocul anului în showbiz. Iată primele declarații ale lui Botezatu despre relația cu Vica!

 

Vica Blochina și Cătălin Botezatu au vorbit pentru prima dată despre relația lor. Aceasta după ce de mai multe ori au fost surprinși împreună. Cătălin a mărturisit că îi place compania Vicăi și este amuzat de această situație.

În declarațiile sale privitor la relația cu Vica, acesta susține că Vica este o femeie frumoasă și că ar minți dacă ar spune că nu o place.

Compania ei este pentru el una specială, iar în  vacanțele spontane petrecute împreună aceștia s-au simțit extraordinar . Cei doi își trăiesc viața din plin savurând fiecare clipă împreună. Cătălin a mai mărturisit că simte ceva special pentru Vica, iar în viața lui el a avut parte doar de câteva femei speciale.

Bomba ce a aruncat-o designerul a fost,, Vica este una dintre femei puține, iar restul sunt aspirine. Și aș putea să îi fac un copil! M-a terminat Vica, mi-ar lua toți banii cu o fetiță!”.

Vica Blochina a mărturisit că l-a cerut de bărbat pe Botezatu în timp ce erau în Vegas, dar nu a fost chip. Ei doi s-ar muta împreună dacă Cătălin promite că-l va duce pe Edan la fotbal. Pe lângă asta , Vica a mai spus că își dorește încă un copil, o fetiță cu ochi albaștri.!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!