Anunţ OFICIAL al Casei Regale: Când a murit Regele Mihai

Printr-un comunicat al Casei Regale despre moartea Regelui Mihai, s-a anunțat ora și data la care s-a stins din viață Regele Mihai.

Regele a murit în jurul orei 13, pe data de 5 decembrie, în reședința sa din Elveția. Principesa Maria i-a fost aproape până în cea din ultimă clipă a vieții sale.

Pe lângă acest anunț, Biroul de Presă al Majestății Sale Regele a mai anunțat când vor fi comunicate detaliile programului funeraliilor.

Trupul neînsuflețit al Regelui va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș. A doua zi, acesta se va afla în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba pentru înmormântare se va desfășura în Catedrală Patriarhală, la Curtea de Argeș.

Începând de mâine se vor deschide cărți de condoleanțe care vor fi accesibile simultan la Palatul Regal din Calea Victoriei, la Castelul Peleș și la Palatul Elisabeta. Oricine dorește să-și exprime condoleanțele poate face acest lucru timp de 40 de zile.

De asemenea, condoleanțele mai pot fi transmise și pe internet, accesând următoarea adresă: http://www.familiaregala.ro/mesaje/.

Cei care doresc să depună coroane, flori sau jerbe sunt invitați, începând de mâine, să le depună la Palatul Regal din Calea Victoriei. Ei sunt așteptați să le lase în fața intrării principale.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!