Alimentul miraculos care duce la slăbire! Poți scăpa de până la 4 kilograme timp de 7 zile! Consumă-l și vezi rezultatul!

Pătrunjelul este un aliment care nu ar trebui să lipsească din alimentația ta! De ce? Pentru că este o doză de sănătate, care îți oferă foarte multe beneficii și care, pe lângă toate, te mai ajută și să slăbești!

Dieta cu pătrunjel este foarte renumită, deoarece prin această verdeață putem acumula în organismul nostru o cantitate mare de Vitamina C, care ne va proteja de mai multe afecțiuni.

Puțini știu că pătrunjelul ne oferă de patru ori mai multă Vitamina C decât citricele, spre exemplu în comparație cu portocalele, care sunt vestite pentru aportul său mare pe care-l aduc organismului, sub formă de Vitamina C.

Iată care este meniul perfect pentru o zi, atunci când ții regimul de pătrunjel:

– dimineața: poți bea cu plăcere cafeaua neagră pe care obișnuiești să o consumi la fiecare mic dejun, dar nu adaugi lapte sau îndulcitori. Deasemenea, mănâncă un fruct la alegere, cum ar fi un măr, o banană sau o portocală.

– prânzul: fierbeți un piept de pui, apoi consumați un măr.

– cina: radeți un morcov, pe care-l puteți combina cu un ou fiert, după care mai consumați un fruct la alegere.

Regula cea mai importantă este să mâncați atunci când vă este foame, pătrunjelul! Iată cum se va prepara: șase legături mari de pătrunjel se vor toca extrem de bine și se vor adăuga într-un vas în care aveți deja o lingură mare de grâu bine pisat (acesta se prepară în prealabil, trebuie lăsat pentru cel puțin jumătate de oră în apă).

Totul se mixează și apoi se adaugă puțin suc de lămâie și o roșie mărunțită. Rezultatul vă va uimi!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!