AJUTĂ LA PREVENIREA cancerului în mod natural și curăță PLĂMÂNII FUMĂTORILOR! Trebuie să-l consumi mai des!

Majoritatea studiilor arată că această boală, cancerul pulmonar, apare cel mai des în cazul genului masculin, însă știm foarte bine că există multe cazuri în care femeile se îmbolnăvesc de cancer la plămâni.

În cazul femeilor, cancerul pulmonar este al doilea tip din cele care sunt cele mai întâlnite, după cancerul mamar.

Noi îți vom povesti despre o legumă pe care o poți ușor introduce în regimul alimentar al tău și al familiei tale!

O dată ce vei consuma mai des pătrunjelul, acesta te va ajuta să ții departe de tine și de familia ta cancerul la plămâni, deoarece mai multe cercetări în domeniu au arătat că pătrunjelul este una din cele mai bune soluții pentru prevenirea acestei boli!

Institutul Național de Sănătate din Statele Unite ale Americii a organizat un studiu împreună cu echipa de cercetători care lucrează în cadrul acestui institut pentru a demonstra efectele pătrunjelului asupra organismului.

Fiind realizat încă în anul 2013, rezultatele studiului au arătat că apigenina regăsită în pătrunjel este foarte bună pentru prevenirea cancerului pulmonar. Un asemenea studiu a fost făcut mai devreme și de chinezi.

Apigenina poate fi întâlnită și în componența țelinei, în portocale și chiar în ceapă, însă nu în aceleași proporții mari ca și în pătrunjel! Nu uita de aceste sfaturi și consumă pătrunjelul cât mai des, pentru a împiedica dezvoltarea acestei boli!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!