Ai pus vreodată usturoi în lapte? Este un remediu care poate vindeca…

Un amestec care poate fi asociat cu o bombă de sănătate pentru organismul nostru! Usturoiul, fiind foarte bogat în alicină, este un ingredient minune care poate fi adăugat în zeci de remedii!

În asociație cu laptele, acesta funcționează minunat la îmbunătățirea și ameliorarea sistemului cardio-vascular. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, usturoiul este foarte bun pentru toate dietele, pentru că ajută extrem de mult la pierderea kilogramelor!

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru prepararea acestui remediu natural:

– două căpățâni de usturoi;

– un pahar de lapte.

Pentru început vei curăți cele două căpățâni de usturoi, apoi va fi nevoie să le zdrobești, pentru că în așa mod, usturoiul va fi mult mai eficient! Îl vei adăuga într-un pahar de circa 250 de ml de lapte proaspăt.

Amestecul tău trebuie pus pe foc, pentru fierbere. Timp de jumătate de oră îl vei fierbe și apoi vei strecura tot laptele. Vei obține un lapte cu aromă intensă de usturoi care o vei simți de departe!

Nu uita că din medicamentul tău natural trebuie să consumi câte o lingură mare în fiecare dimineață, amiază și seară, după mâncare! De obicei, se administrează câte 3 sau 5 luni de zile!

După ce vei încerca acest remediu, vei observa cât de multe schimbări pozitive vor avea loc în organismul tău!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!