Ai grăsime ABDOMINALĂ? Te expui unui PERICOL ASCUNS! Când este nevoie să iei măsuri…

Grăsimea de pe abdomen este o problemă cu care se confruntă mii de oameni. Unii sunt extrem de necăjiți din cauza asta și mereu luptă prin diverse metode pentru a scăpa de ea.

Alții, însă, acceptă grăsimea din această zonă și nici nu își fac griji! Iată de ce ar trebui să-ți ridici câteva semne de întrebare, pentru că nu știai cât este de periculoasă!

Un grup de cercetători care muncesc pentru Societatea Americană care luptă împotriva cancerului au depistat că oamenii care au grăsime pe abdomen sunt mult mai expuși față de apariția cancerului decât cei care nu au o astfel de problemă.

Aceștia au făcut publice rezultatele mai mult analize efectuate de către ei prin care s-a ajuns la concluzia că:

– Femeile care au circumferința taliei mai mare de 110 centimetri ar trebui să lupte cu această problemă pentru a îndepărta riscurile apariției bolilor cardiace, riscul de cancer și apariția diabetului.

– Pentru genul masculin, limita este de 120 de centimetri.

Grăsimea abdominală duce la mai multe riscuri pentru organismul nostru. Oamenii care suferă și trăiesc cu o astfel de problemă ar trebui să se alarmeze pentru că o talie mai groasă poate reflecta faptul că aveți grăsime și pe organele interne!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!