Află unde în România Simona Halep își construiește o vilă imensă de lux

Încă în anul 2013, Simona Halep a fost declarată cetățean de onoare al orașului Bușteni. Cu această ocazie, sportiva a primit 500 de metri pătrați de teren în regiune. Timp de câțiva ani și în urma mai multor câștiguri pe plan internațional, Simona a câștigat peste 20 de milioane de dolari, iar banii câștigați a început tot mai des să-i investească în imobiliare.

Simona Halep, a achiziționat anul trecut un hotel de două milioane de euro în Poiana Brașov, iar în prezent își construiește o vilă luxoasă pe terenul de 500 de metri pătrați primit din partea Primăriei din Bușteni.

Sursele susțin că terenul de 500 de metri pătrați din Bușteni se află lângă o vilă ce aparține unei ambasade europene, iar priveliștea din acel loc este una nemaipomenit de frumoasă.

La fel se spune că vila ce urmează a fi construită în Bușteni va fi un loc mai puțin mediatizat, Simona Halep intenționând să transforme locul într-o casă de familie.

În prezent, Simona locuiește cel mai mult la București, în complexul Stejarii.

Simona și-a mai deschis o cafenea în Constanța, dar și a construit mai multe case în zona în care locuiește familia ei.

Tenisista română, s-a clasificat recent în turul al doilea de la Australian Open, după 7-6, 6-1 cu tenisista australiană Destanee Aiava. Halep și-a asigurat 80.000 de dolari australieni și 70 de puncte WTA, unde a trebuit să joace în turul secund cu Eugenie Bouchard din Canada.

 

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!