Află de ce te trezești în fiecare noapte la aceeași oră!

Dacă te numeri printre persoanele pentru care trezirea la aceeași oră în fiecare noapte este o chestie obișnuită, atunci trebuie să știi că organismul îți dă de știut despre anumite probleme cu organele interne, dar de asemenea motivul ar putea fi și unul psihologic.

Dacă te trezești între orele 23 -1.

Vezica este cea care își dă de știre. Aceasta este responsabilă de secreția de fluide  extrem de necesare digestiei, iar dacă te trezești din somn la aceste ore este un semn un pic îngrijorător. La nivel psihologic, vinovate de insomnii poate fi stările de neliniște și insecuritate.

Intervalul de la 1-3.

Este timpul în care ficatul curăță organismul. Consumul recent de produse ce conțin cofeină sau de produse alcoolice pot fi motivele pentru care te trezești la aceste ore. Pentru a ajuta ficatul să purifice organismul este necesar să consumi cât mai multă apă.

Intervalul de al 3-5

Plămânii. În acest interval, sângele realimentează toate celulele și mușchii cu oxigen iar în acest proces rolul esențial îi revine plămânilor.  Asemenea stările de tristețe pot provoca insomnia.

Intervalul de la 5-7

Colonul. Dacă faci parte din persoanele ce se trezesc la această oră și doresc să meargă la toaletă, înseamnă că sunt careva probleme cu intestinele tale. Grijile din trecut, pot fi motivul pentru care ai un somn neliniștit.

Cheia unui somn liniștit reprezintă echilibrul emoțional și un mod de viață sănătos.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!