Află cum un medic și-a vindecat mama de hepatită, ciroză și cancer la ficat. Ce metodă folosește vezi mai jos

Medicul, Leonard Coldwell renumit pentru succesele sale în vindecarea cancerului și a diverselor boli ce se credeau incurabile, spune că orice cancer poate fi vindecat înr-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni.

Autorul bestseller-urilor „Singurul răspuns la cancer” și „Singura soluție pentru a supraviețui bolii” are o metodă proprie de  vindecare  supranumită ”The Instinct Based Medicine System” (Sistemul medical bazat pe instinct) aceasta urmărind eliminarea cauzelor tuturor bolilor.

Fiind interesat în domeniul medicinii, încă de la o vârstă fragedă, dr. Coldwell a reușit să-și vindece mama de ciroză, hepatită și cancer, în pofida faptului că medicii au diagnosticat boala în stadiu final, spunând că femeia mai are de trăit cel mult șase luni.

Cu toate acestea, 44 de ani mai târziu, mama doctorului încă trăiește și se simte minunat.

De-a lungul carierei dr. Coldwell a ajutat circa 35.000 de pacienți bolnavi de cancer, cu o reușită de circa 92% la sută. În prezent doctorul este considerat ca fiind cel mai autorizat medic în medicina integrată naturală din întreaga lume, opținând patru doctorate în acest domeniu.

Astăzi cancerul este una din cele mai principale și complicate probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, spune doctorul, este nevoie de știut căile de prevenire și lecuire a acestei boli seriose. În diversele sale prezentări, dr. Coldwell explică cele mai recente și eficiente metode și tratamente care ajută la tratarea cancerului.

„Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca într-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni. Unele forme de cancer se pot trata în câteva minute, pentru că orice doctor oncolog din lume cu o experiență de peste 20 de ani cunoaște cazuri de vindecare spontană… Vindecările spontane au loc și în așa-zisele locuri sfinte, unde se fac pelerinaje în acest scop. Aceste vindecări apar nu neapărat datorită locului respectiv, ci mai degrabă datorită așteptărilor și convingerilor bolnavilor…”

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!