Află cum și-a presimțit moartea Stela Popescu. Ce a declarat pe 9 octombrie la televizor

Acum o lună, Stela Popescu și-a resimțit moartea. Pe data de 9 octombrie, vedeta a declarat că a hotărât să se retragă din emisiunea de televiziune.

Stela Popescu a declarat, într-una dintre emisiunile „Vorbește lumea” de la canalul PRO TV, că dorește să fie mereu sinceră cu publicul și că numai prin faptul că spui adevărul în fața camerelor de luat vederi poate câștiga încrederea publicului.

Ea a mărturisit că se gândește că poate ar fi timpul potrivit să se retragă din această lume a audio-vizualului la 82 de ani.

Stela Adela Popescu, după cum îi este numele său lung, a declarat că va veni să le facă o vizită la 82 de ani împliniți dacă ar fi să se afle în România atunci.

Când Florin Piersic a aflat de moartea vedetei Stela Popescu, el a zis că nu crede. El a declarat pentru spynews.ro: „Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă. Dumnezeu să o odihnească în pace.”

Conform spuselor medicilor, actrița Stela Popescu a murit din cauza unui stop cardiac. Ea a fost găsită moartă de către medicii SMURT, în curtea casei sale. Medicii au încercat să o resusciteze, însă nu au mai putut face nimic.

Actrița a decedat la 81 de ani. Pe 21 decembrie, marea actriță ar fi împlinit 82 de ani.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!