Află ce înseamnă dacă nu poți dormi între orele 3 și 5 dimineața! Trebuie să ai MARE grijă!

Ți se întâmplă des să te trezești din somn și să contați că mai e mult până e timpul să părăsești patul? Descoperă care este explicația pentru astfel de incidente și ce trebuie să faci dacă ți se întâmplă foarte des.

Dacă te trezești anume între orele 3 și 5 dimineața, atunci cel mai probabil că ești foarte stresat în ultima perioadă. De aceea, trebuie neapărat să încerci să te relaxezi înainte să mergi la culcare.

Altfel, riști să te trezești noaptea și să nu poți adormi la loc. De asemenea, somnul întrerupt îți va cauza lipsa de concentrare în următoarea zi, ceea ce în final nu poate decât să-ți aducă și mai mult stres!

Este foarte important să găsești o activitate care să te calmeze înainte de somn.

Între orele 11 și 1 noapte, dacă nu poți să dormi, cel mai probabil cauza este de natură emoțională. Fie ți s-a întâmplat ceva care te-a afectat foarte mult sau ai evitat să te gândești la ceva stresant care a revenit în gând înainte de a merge la culcare.

Pentru a rezolva această problemă, tot ce trebuie să faci este să te împaci cu tine însuți. Încearcă să rezolvi acel conflict emoțional prin intermediul introspecției.

Dacă nu ajută, nu ignora problema, încearcă să vorbești fie cu o persoană apropiată, fie cu un psiholog.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!