Află care sunt UIMITOARELE beneficii ale contraversatei sări de bucătărie!

Se știe că nu ai voie să consumi prea multă sare și că duce la deshidratarea organismului, boli ale inimii și alte urmări nefaste. Puțini însă cunosc beneficiile acesteia. Citește mai departe de ce poți să-ți permiți să mănânci ceva sărat fără să te simți vinovat.

Sarea de bucătărie este formată din sodiu și clor. Potrivit dailymail.co.uk, sodiul se acumulează la nivelul pielii și întărește sistemul imunitar în lupta contra bacteriilor de la nivelul pielii.

Acest lucru a fost descoperit prin intermediul unui experiment. În acest experiment, mai mulți oameni de știință germani au observat că șoarecii care au consumat mai multă sare au reușit să se vindece mult mai repede de bolile de piele.

De asemenea, ei au constatat că pielea șoarecilor avea o concentrație mai mare în acele zone unde exista o infecție a epidermei.

Acest lucru se datorează faptului că sarea stimulează activitatea celulelor care luptă împotriva bolilor din corp.

Cu toate acestea, încă nu există dovezi suficiente care să indice că o cantitate mare de organism în sare poate prezenta un avantaj, dar cert este faptul că cel puțin există o legătură.

Cercetătorii germani urmează să realizeze și alte studii în care speră să vadă mai exact care este procesul de acumulare a sării la nivelul pielii și cum reacționează imunitatea organismului într-un asemenea context.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!