Află care este zodia ta în dependență de ziua în care te-ai născut! Horoscopul turcesc ne deschide secretele!

Din cele mai vechi timpuri, se spunea că fiecare popor sau mai bine spus fiecare cultură are un anumit oracol care le poate caracteriza câteva tipuri de persoane și le poate prezice viitorul în funcție de zilele și lunile în care s-au născut oamenii.

Cei care fac parte din domeniul astrologiei ne mărturisesc că horoscopul turcesc este unul dintre cele mai exacte, află și tu ce ascunde acesta! Iată care este zodia ta în funcție de ziua în care ai venit pe lume:

14, 09, 04, 29, 24, 19 – zodie AY DEDE

07, 02, 12, 27, 17, 27 – zodie UMAY

11, 06, 01, 16, 26, 21, 31 – zodie TENGRI

13, 08, 03, 18, 28, 23 – zodie ERLIK

15, 10, 05, 30, 25, 20 – zodie MERGEN

ERLIK

De obicei sunt persoane înclinate spre artă și dau dovadă de un caracter extrem de libertin! Este omul care va avea cele mai ingenioase și interesante idei dintr-o gașcă!

UMAY

Pacea pe care o are în interiorul familiei sale se datorează faptului că nativii acestei zodii au o legătura extraordinară cu rudele și apropiații. Pentru familie sunt gata să meargă și prin foc!

MERGEN

Intelectul este punctul forte al acestor oameni, iar cărțile și toate lucrurile noi, care pot fi descoperite sunt un adevărat hobby pentru nativii acestei zodii.

TENGRI

Nu au încredere în nimeni, decât în forțele proprii! Pentru a primi devotamentul lor și încrederea în tine trebuie să lupți foarte mult!

AY DEDE

Au o energie de nedescris! Stilul de viață activ este cea mai bună metodă pentru a scăpa de surplusul de energie pe care-l posedă! Sunt mereu deschiși către lucrurile noi!

Ce spui despre acest horoscop? Nu-i așa că nu poate minți pe nimeni?

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!