Afecțiunile glandei tiroide! Care sunt plantele MIRACULOASE ce pot să te ajute în vindecare mai bine decât orice medicament farmaceutic?

Glanda-fluture sau glanda tiroidă este cea care ne dă bătăi de cap în ultima vreme tot mai des printre rândurile românilor. Tiroida este glanda care este alcătuită din cei doi lobi care sunt situați pe o parte și alta a traheii și care face parte din sistemul endocrin.

Metabolismul nostru este stimulat de doi hormoni producerea cărora este efectuată de glanda tiroidă. Tironina și tiroxina se află într-o legătură directă cu producerea de proteine în organismul tău și cu utilizarea corectă a energiei tale.

Problemele pe care le poate cauza glanda tiroidă la nivelul organismului nostru sunt foarte diverse, iar pentru a ține cât mai departe de noi aceste afecțiuni, putem utiliza următoarele plante:

– Ginseng American (Are beneficii pentru hipotalamus și joacă un rol important în echilibrarea hormonală);

– Coada Șoricelului (Ceaiul făcut din această plantă ne poate ajuta foarte mult în aducerea glandei tiroide la nivelul normal pe care aceasta trebuie să-l aibă, în special este un mare ajutor pentru persoanele ce suferă de hipotiroidie);

– Semințe de Palmier pitic American (Este o plantă minunată care vine în ajutorul bărbaților ce suferă de un nivel scăzut de testosteron).

Nu uitați că cele mai efective și benefice medicamente se găsesc chiar în natură, iar aceste plante te pot ajuta chiar mai bine decât ceea ce ai putea procura din farmacie!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!