Acest semn pe care-l ignoră mii de femei, dar care înseamnă prezența CANCERULUI în organism! Iată care este acesta

Povestea Lornăi Nickson Brown a început în anul 2015, atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer. Era o veste tristă pentru ea, dar nu-i venea să creadă, pentru că nu simțea nimic ciudat în starea sa de sănătate.

Medicii i-au arătat care este semnul cărui nu i-a dat nici o importanță timp de un an de zile. Mama acestei fete a fost prima care a observat semnalul îngrijorător și a mers îndată la medic cu fiica sa.

Acolo și a aflat despre cancerul care a început să se dezvolte în organismul ei. La numai 26 de ani, medicii i-au dat această veste îngrozitoare, care i-a sfâșiat toate planurile pe care le avea pentru viitorul ei.

Lorna Nickson Brown suferea de cancer al glandei tiroide. Tânăra a suportat o intervenție chirurgicală, în care a fost supusă unei îndepărtări de tumoare, iar mai târziu Lorna a decis să-și povestească istoria.

A făcut acest lucru pentru a preveni toate femeile din lume, care ar putea să ignore acest simptom, la fel cum a făcut-o și ea. Își dorea să salveze cât mai multe vieți prin publicarea acelor poze.

Avea o simplă umflătură în zona gâtului, care a observat-o, dar pentru că nu-i provoca dureri și se simțea absolut normal, a decis că nu este nimic ieșit din comun și nimic grav.

Fiți foarte atente atunci când observați careva schimbări pe suprafața corpului dumneavoastră, apelați la un specialist în domeniu!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!