Acest regim de slăbire începe cu schimbarea metabolismului tău! Vezi cum poți arunca până la 4 kilograme timp de numai o săptămână!

Este vorba despre o dietă foarte renumită, care face furori în ultima perioadă, pe internet! Se bazează, în principal, pe proteine, iar tot ce mâncai până acum, dulciuri, carbohidrați și legume, nu le vei mai consuma în timpul dietei!

Despre dieta ketogenică s-a scris foarte mult și foarte multe persoane au ajuns la rezultatul mult dorit! Este foarte bună pentru că aceasta învață organismul tău să lucreze altfel!

Începe cu schimbarea metabolismului tău, apoi îl accelerează și în final vei pierde kilogramele mult dorite, deoarece grăsimea pe care o ai va fi transformată, pe viitor, în energie!

Iată ce ai voie să consumi în timpul dietei: pește, carne de porc, slănină, ouă, brânzeturi fermentate, carne de vită, de miel și de oaie, unt, creier și măduvă, porumb, ulei de cocos, apă plată, conopidă, diverse uleiuri vegetale, ceai negru și verde, spanac, broccoli, cafea, morcov și foarte puține citrice.

Nu vei avea voie să mănânci:

– pâine;

– făină, produse de patiserie și cofetărie;

– alcool;

– orez;

– produse lactate care nu sunt fermentate;

– ciocolată cu lapte și mult zahăr;

– îndulcitori.

Poți ajunge rapid la rezultatul dorit cu această dietă. Câteva persoane care au încercat dieta și-au publicat rezultatele pe internet, iar asta a provocat zeci de femei să recurgă la acest regim!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!