Această băutură este o concentrație de vitamine și te pune pe picioare indiferent ce afecțiune vei avea. Este un leac de câteva decenii și se face în câteva minute.

Sucul respectiv este recomandat oamenilor care se confruntă cu cancerul pentru că acesta oferă energie, întărește imunitatea și mărește producția de sânge.

Se prepară foarte simplu iar rezultatele acestuia sunt extraordinare și merită fiecare înghițitură. Are un singur neajuns, nu este foarte gustos.

Ingredientele de bază sunt sfecla și morcovul. Dacă vi se pare neplăcut când auziți această combinație, nu sunteți singurul.

Acest suc combate consecințele chimioterapiei, de aceia se recomandă persoanelor care trec prin aceste proceduri în tratamentul lor.

De fiecare dată când cineva a început să bea sucul respectiv, nu a încetat să îl mai consume chiar dacă are un gust puțin neplăcut pentru că efectele acestuia sunt foarte benefice.

Este benefic și pentru stările de oboseală și deprimare. Se prepară foarte simplu din ingrediente care sunt ușor accesibile.

  • 1 kg de sfeclă
  • 1 kg de lămâie
  • 1/2 kg de morcov
  • 3 kg de portocale
  • 3 kg de mere
  • 1 kg de portocale

Iată cum se prepară:

Toate ingredientele se curăță și se taie în bucăți mai mici apoi toate acestea se dau prin blander. Sucul de culoare roșie pe care-l obțineți, puneți-l în sticle și depozitați-l în frigider.

Ca să profitați la maxim de beneficiile sucului, luați câte un pahar dimineața pe stomacul gol.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!