7 pași strategici care îți vor asigura o performanță de invidiat – Devino noul TU!

Numărul 7 este plin de simbolism în numerologie, de el fiind legate câteva semnificații foarte des întâlnite în viața cotidiană. Există multe strategii construite pe cifra 7. Alături de acestea este și strategia de fitness, bazată pe 7 pași esențiali spre atingerea performanțelor fizice.

1. Măsurarea progresului – având în minte un plan bine definit de acțiunea, este esențial să cunoști progresul pentru a ști unde mai ai de îmbunătățit.

2. Nutriția – elimină produsele procesate, consumă mai multă proteină, micul dejun să-ți fie masa cea mai importantă a zilei, hidratează-te cât mai mult, ia zilnic  în calitate de supliment ulei de pește și un program de vitamine, fă-ți obiceiul de a bea un shake după fiecare antrenament pentru o recuperare musculară mai bună.

3. Cel puțin 4 antrenamente pe săptămână

4. Stabilește-ți constant noi ținte de atins – setează-ți frecvent obiective de performanță fizică de atins pentru a avea o sănătate de fier iar pentru fiecare performanță realizată alintă-te cu o recompensă.

5. Setează o mentalitate de învingător – Fii pozitiv și evită gândurile și, în consecință, stările negative. Este esențial să ai o atitudine constructivă.

6. Fii membru al unei echipe/comunități în care membrii au scop comun – reacționați mult mai bine într-un grup decât pe cont propriu, deoarece se realizează principiul sinergiei: 1+1 e mai mult de 2.

7. Factorul X – TU! – ai încredere în tine și concentrează-ți energie mentală spre succes, deoarece doar tu ești cel care îți făurești viitorul.

Tu ai toată puterea! Tu ai toate informațiile despre tine! Tu ești singurul care poate trece peste propriile limite! Dă-ne un like și un share dacă ai găsit motivațional articolul!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!