40% de români ar TREBUI să bea acest ceai! Curăță toate organele, mai ales inima!

Ceaiul de hibiscus are o serie de proprietati incredibile pentru sanatate, cea mai importanta dintre acestea fiind tinerea la distanta a bolilor cardiovasculare.

Insa, aceasta bautura denumita si licoarea faraonilor trebuie consumata cu un ingredient folosit in multe mancaruri.

Suferi de presiune inalta? Ai palpitatii des din cauza emotiilor pe care singur ti le provoci? Ori, dimpotriva, ai tensiunea prea slaba? Bea cu incredere ceai de hibiscus, nu inainte de…

… a adauga piper
Ceaiul de hibiscus se prepara ca orice tip de ceai, insa cu doua lingurite de piper, aceasta bautura isi potenteaza proprietatile care previn bolile de inima.

Conform unui studiu realizat de Centrul de Cercetari Chimice al Universitatii Autonome din Mexic, floarea de hibiscus cunoscuta si ca floare jamaicana este ideala pentru persoanele hipertensive, dar si pentru cele hipotensive, intrucat planta are proprietati medicinale care normalizeaza tensiunea arteriala.

Doctorita Laura Patricia Alvarez Berbe, cea care a condus proiectul, sustine ca ceaiul de hibiscus contine cianidina, un compus care inhiba productia unei enzime prezente in declansarea scaderii sau cresterii tensiunii.

40% dintre romani ar trebui sa bea acest ceai
40% dintre romani sufera de hipertensiune si habar nu au ca aceasta e o boala, de fapt. O alta parte iau tratament, insa il intrerup dupa o scurta perioada, conform presedintelui Societatii Romane de Hipertensiune.

Ceaiul de hibiscus are o serie de alte proprietati printre care mentinerea tensiunii arteriale la limite normale, eliminarea lichidelor retinute in exces in corp ori protejarea celulelor de stresul oxidativ. De asemenea, ceaiul de hibiscus mentine sanatatea aparatului respirator, curatand caile nazale, esofagul si plamanii.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!