4 rețete pe bază de bicarbonat care te vor ajuta să previi bolile de indigestie!

În ultimul timp, rețetele cu bicarbonatul de sodiu devin tot mai populare, datorită proprietăților sale eficiente și benefice asupra organismului nostru! Acestă substanță ieftină și pe care o poți procura de la orice magazin te ajută în lupta cu mai multe probleme de sănătate, dar în același timp este foarte utilizabil în mărunțișurile de zi cu zi.

Mai jos ai 4 rețete care sunt extrem de folositoare pentru sănătatea ta:

  1. Ai nevoie de 250 ml de apă și 2 linguri mari de bicarbonat de sodiu pe care le amesteci și obții o băutură cu care poți preveni și liniști bolile de indigestie. Fii atentă, pentru că acest amestec trebuie consumat de trei ori pe zi.
  2. Pentru ameliorarea bolilor stomacale și gastrită, ai nevoie de un amestec din 2 linguri mari de oțet de mere, un pahar mediu cu apă și 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu. Această băutură este benefică în momentele când simți că ai probleme cu o aciditate ridicată.
  3. În momentele în care ai depus prea mult efort și ai nevoie de o băutură energizantă, în locul celor ce se vând la magazin și care sunt extrem de nesănătoase, îți poți face singură o băutură acasă. Pentru aceasta ai nevoie de 125-130 ml de suc proaspăt de lămâie, 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu, 2 linguri mari de miere de albini și 1,5 litri de apă. Le amesteci bine și lichidul obținut îl pui la rece. Din acest amestec îți ajunge pentru aproximativ o săptămână, câte un pahar sau două atunci când ai nevoie.
  4. Ai nevoie de o cană de ceai verde și 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu pentru a lupta cu un metabolism redus. Consumă acest amestec o dată pe zi și vei simți efectul.

Aceste rețete minunate îți vor fi de ajutor în ameliorarea stării tale de sănătate și trebuie doar să le încerci, pentru a te convinge de funcționalitatea lor și efectul curativ pe care le are bicarbonatul de sodiu!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!