A găsit pe stradă o pisică și a dus-o la adăpost. Când se îndepărta de motan, el începea să miorlăie de ți se îndurera sufletul să-l! Iată ce a făcut îngrijitorul atunci…

De regulă, felinele sunt niște animale care se atașează foarte mult de persoanele care au grijă de ele. În special pisicile pentru că acestea le întâlnim mai des în prejma oamenilor.

Ele preferă ca mereu să stea în prezența stăpânilor ei, să se simtă protejată și în siguranță. La fel este și în cazul lui Dougie, un motan roșcat foarte drăguț și simpatic. El a fost găsit pe stradă și adus la un adăpost pentru animale.

Motanul, s-a atașat de un îngrijitor de la acel adăpost care îi oferea atenție și îl mângâia. Acum când acesta se depărtează de animal, acesta miaună cu jale și îi deranjează pe ceilalți motani. Devine foarte agitat până ce îngrijitorul său vine să-l liniștească.

Pentru al liniști pe prietenul său patruped care miorlăie, Robert Weimer a găsit o soluție, ca să-și poată face responsabilitățile.

Acesta l-a agățat pe Dougie cu un ham special, l-a prins de el și-l poartă peste tot unde se duce.

Imaginile cu acești doi prieteni au devenit populare pe interne. Mulți își exprimă aprecierea față de ei. Alți nu-l înțeleg pe Robert. Totuși ei se bucură de compania unul la altul și ambii au de câștigat.

Voi ce părere aveți despre ce face bărbatul?

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!