Cel mai înrăit fan al echipei Dinamo…Și-a dedicat întreaga viață pentru favoriții săi…Casa lui Hara este un adevărat muzeu în alb și roșu…

Fotbalul este unul din cele mai preferate sporturi din lume.

Fanii își manifestă dragostea față de echipele îndrăgite în diferite feluri…

Unii se bat pe terenul de joacă pentru echipa favorită, alții își fac tatuaje cu numele echipei sau a fotbalistului preferat, dar mai nou își dedica toată viața clubului iubit de fotbal!

Cel mai înrăit fan al lui Dinamo, se află la Iași și se numește Hara.

Marele fan dinamovist și-a decorat toată casa în Dinamo.

Mobila, interiorul, lenjeria de pat, decorul pereților, până și cușca câinelui.

O lume întreagă se minunează când îi vede casa în alb și roșu, dar și mai mare e mirarea când intră și văd că până și podeau este în alb și roșu.

Casa fanului dinamovist este una din cele mai fotografiate și vizitate din zona Moldovei, la doar câțiva kilometri de la Iași.

Hara, își vede tot rostul vieții sale în echipa de la Dinamo. Practic de când se ține minte pe el și pe echipa Dinamo, i-a fost un fan fidel și dedicat.

Bărbatul îmbrăcat și el mai mereu în roșu și alb, începând cu haina sportivă și terminând cu papucii, ciorapii și șapca de pe cap afirmă că Dinamo este totul.

„Am vrut să arăt tuturor dinamoviștilor din toată țara și din toată lumea asta, că există și un alt mod de a ține cu Dinamo. Pentru mine, Dinamo înseamnă totul! Pot spune că înseamnă mai mult ca Dumnezeu!“, astea au fost spusele lui Hara.

Urmărește cu sufletul la gură fiecare pas al echipei, ba mai mult se implică cu suflet pentru ca echipa să-și găsească un nou patron, mai potrivit, care să investească bani și suflet, iar Dinamo să aducă titlul în țară după 10 ani!

Bărbatul a mărturisit direct: „Nu mi-a plăcut Ionuț Negoiță și nu-mi place Ionuț la Dinamo.“

Pe lângă faptul că ar vrea un alt patron pentru cei de la Dinamo, Hara mai are un vis:
„Dorința mea este să mă întâlnesc cu Mutu! Doresc să dau mâna cu dânsul și să facem o poză!“

Ce nu fac oamenii pentru visele lor…până și casa o vopsesc în roșu cu alb…

Asta da dedicare!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!